Nízká spolupráce Supreme X Nike Cross Trainer přichází ve dvou barvech na podzim 2021

, přičemž zbývá jen tři měsíce, než přejdeme do nového roku, Fan-Favourite Skate/Streetwear Label Supreme a sportovní obří Nike se znovu setkávají Pro vyhledávanou nabídku ukončit rok třeskem. Příklad: Nejvyšší x Nike Cross Trainer Low.

Duo v minulém roce pracovalo na převládajících modelech Nike – Nike Dunk a Nike Air Max Plus. Objevily se však také méně známé modely, jako je Nike Air Max 96, přičemž Air Cross Trainer z roku 1987 je nejnovější, který jezdil na vlně.

Obrázek přes Supreme
Int’l Shipping

Vidět víc

Obrázek přes Supreme
Int’l Shipping

Vidět víc

Dvoubarevný balíček nabízí boty s křížovými trati s bílými a černými perforovanými koženými základnami. Verze „Více bílá“ přijímá na komponenty popové, žluté, zelené a černé, včetně značky „Nike Air“ a „Nejvyšší“ na zádech. Posledně jmenovaný „více černý“ pak vykazuje kontrastní vkus, s komponenty pouze zelenou, červenou a černou. Tonální „nike“ hláskování na jazycích a další otisk nejvyššího x Nike na vložkách dokončuje očekávanou kolab.

Před koncem letošního roku představíte nízký přehled nejvyššího trenéra x Nike Cross Trainer nízko? Ujistěte se, že ji necháte uzamčené přímo zde u jediného dodavatele pro všechna nejnovější data vydání Nike. V podobných zprávách kolekce Supreme X Nike Shox Ride 2 klesá příští jaro!

Obrázek přes Supreme
Int’l Shipping

Vidět víc

Obrázek přes Supreme
Int’l Shipping

Vidět víc

Leave a Reply

Your email address will not be published.